Alla inlägg den 27 juli 2014

Av Charlotte Johansson - 27 juli 2014 21:12

Tre veckor har gått sedan vi lämnade Umeå och nu börjar vi längta hem! Ska bli skönt att få va hemma och bara vara i 2 veckor innan sommarlovet är över för denna gång. Stackars Jim börjar direkt på måndag:(

Vilken underbar resa vi fått vara med om! När jag tänker tillbaka på allt vi sett och gjort känns det som en dröm! En fantastisk dröm! Vilka minnen!

Några tokiga saker som vi varit med om är tex....
***
Jag såg en snygg tunika som jag köpte på studs. Vid två tillfällen hade jag det på mig och jag tyckte att jag fick nån extra blick...tänkte inte mer på det förrän jag i samma affär såg att "tunikan" faktiskt hängde på nattlinne avdelningen!!! Men suck och pust, japp då har man gått runt i nattsärken på Disney! Vem mer kan skryta med det! :)
***
När jag satt på dass med olåst dörr sliter Jim upp den och ska "skrämma" mig med en död kackerlacka. Meeen den idioten råkar på riktigt kasta den äckliga lilla tingesten PÅ mig!!!! Jag slog han hårt medan han vred sig av skratt!
***
Emma gjorde en ordentlig "face plant" rätt in i balkongfönstret här i Miami. Både hon och Jim såg lika förvånade ut:)
***
Vi åkte med hjälp av gps-en inte bara en gång utan två gånger till samma affär som flyttat! Och då snackar vi att vi tryckte in affären och gps-en visar 35 min resväg, kommer fram och det finns ingen affär. Sen gör vi samma fel en gång till en annan dag!!! Tror vi led av gravt värmeslag den dagen!
***
Vi var och handlade och när vi kommer ut från affären går Jim och barnen mellan bilarna på parkeringen för att komma till bilen men jag går runt eftersom jag styrde kundvagnen. När jag kommer på andra sidan är min familj som uppslukad av jorden och jag söker och söker. Efter en stund kommer en tant fram och frågar om jag glömt vart jag parkerat bilen och jag svarar med ett leende att ja OCH tappat bort hela familjen! Hon skrattade gott och jag med! Efter ett tag kommer Jim smyg körande bakom mig och dör av skratt när han ser min, min! Haha jag skrattade också :)

Tokigheter som förmodligen aldrig kommer blekna :)

Av Charlotte Johansson - 27 juli 2014 03:33

Idag har vi plågat våra barn framför allt men även oss genom att åka bil till Key west. Puh vilken resa! Resvägen på 3,5 timmar dit blev 5 timmar pga bilköer. Suck! Visst var det häftigt att åka på den så kallade Overseas highway och se så mycket hav på båda sidor av vägen men.....ja jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Väl framme möttes vi av absolut kritvit sand som knappt var varm trots att det var 35 grader i skuggan! Men vilken besvikelse att se havet! Super gojigt och inte alls trevligt att bada i trots att vattnet var mega varmt! Vi köpte glass och vände efter ett tag hemåt igen. Hemvägen tog 3,5 timme så då va vi alla på bättre humör:)

Vägen till Key west:)

På väg hem stannade vi på ett donut (hur nu det stavas) fabrik och smaskade varma munkar:) Gött!

Presentation


Här skriver jag om det ljuva livet och vardagen i ett rött hus i bushen men även om känslan och vanmakten att ha sjukdomen MS (multipel skleros) och hur den påverkar vårat liv och de val jag gör.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards