Alla inlägg den 8 januari 2015

Av Charlotte Johansson - 8 januari 2015 18:12

Nisse Nöt nr 1: Idag när jag kom till Emmas förskola så stod det svarta säckar i hallen. Innan jullovet skulle man ta med sig ALLA barnens kläder, skor m.m för hela skolan och förskolan skulle saneras. Så min första tanke när jag såg dessa säckar va att men alltså vilka virriga föräldrar var det som inte tog hem barnens alla kläder innan lovet, ska det va så svårt att läsa en lapp och göra som det står bla bla bla tro mig lätt arbetsskadad. När jag fortsätter packa upp kläder så är Emmas galonkläder puts väck borta. Hm visst tog JAG med hennes galon innan lovet.....fan gjorde jag det? Joo men visst....eller? , jo jag bar ju massor av grejor och en proppfull stor väska. ...eller? Tog en vända till Julias skola för att kika så inte hon fått med sig Emmas. Men icke. När jag kom och hämtade idag så hängde hennes galonjacka där. Hur kom den dit? Eller tog jag bara byxorna? Sinnesförvirring när den är som bäst :) Imorgon blir det till att gräva i säcken och skämmas ;)

Nisse Nöt nr 2: får bli killen som skulle ta blodprov på mig idag. Är ju grymt nervös när när det kommer till sprutor. Och man får ju en dålig vibb när sköterskan känner och känner och känner i armvecket utan att riktigt hitta av nån blodåder. Mycke riktigt, han stack och inte så mycket som en droppe kom, han byter arm och sticker igen men icket. Sen ropar han efter hjälp av en annan sköterska. In kommer en skrynklig kvinna med snälla ögon och hittar på 1 sekund, blodet forsar ut i fem rör, sen är det klart!

Presentation


Här skriver jag om det ljuva livet och vardagen i ett rött hus i bushen men även om känslan och vanmakten att ha sjukdomen MS (multipel skleros) och hur den påverkar vårat liv och de val jag gör.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards